The Invincible Complex - Ill Tumble 4 Ya

Dags för en utflykt

Ja det kan vara trevligt att åka ut på en utflykt, det finns så många ställen att se och så mycket att göra. Ja det är verkligen troligt att åka på olika typer av utflykter. Det kan vara olika typer av utflykter, man kan åka på våren och se hur det börjar bli fint när det växer små fina blommor eller så kan man ta en utflykt på sommaren och åka och doppa sig i en sjö.
Ja det finns så mycket att göra och så mycket att se, det skulle vara kul om man kunde åka på utflykt lite då och då. Stockholm är ju väldigt vackert och något som har något vackert att se varje årstid. Om man vill så kan man ju hyra buss i Stockholm och åka runt och se massor med sevärdheter.

Kul i alla åldrar

Ja det är något som passar alla och något som am kan hitta på tillsammans med ett stort gäng. Det är ju så praktiskt att åka i en buss då det får plats så många och man kan ju åka till flera olika ställen.
Ja hur som helst är det enkelt och kul och något som man borde göra oftare. För det är något som passar dom flesta.
Ja så det är ett tips till alla som vill hitta på något nu när sommaren är på gång och man ska planera semestrar och annat skoj, ja det finns så mycket som är trevligt och kul och som man mår bra av att göra. Och det gäller att hitta något som man t tycker är kul och som man tycker passar alla i sällskapet som man ska semestra med.
Ja det är ju så kul att längta efter sin semester, det är något som man lever länge på också. Inte bara själv semestern utan även längtan.